Prijsvragen

Het klinkt misschien een beetje vreemd, maar op het internet worden iedere dag duizenden prijsvragen gehouden. Stel je eens voor dat je daar allemaal gratis aan mee deed, dan zou je heel wat winnen toch? Dat kan! Meedoen met prijsvragen zorgt voor vele winsten en de meest versassende prijzen! Je kunt je inschrijven voor een prijsvragennetwerk die je dagelijks nieuwe prijsvragen toesturen.

Soorten prijsvragen

Prijsvragen zijn er in alle soorten en maten. Iedere vraag heeft zijn eigen karakteristieken. Zo zijn er quizvragen, puzzles, like & share acties of opdrachten. Je kunt gewoon kiezen welke soort prijsvraag je leuk vindt en gemakkelijk mee doen. Sommige vragen zijn gemakkelijk te beantwoorden, andere zijn moeilijker, het grootste verschil zit in de beloning: zo worden er verschillende prijzen verloot

Versassende winkans

Hoewel er bij een prijsvraag vanuit wordt gegaan dat er niet gewonnen zal worden is de winkans van sommige prijsvragen verrassend hoog! Er zijn namelijk heel veel potentiele deelnemers die niet verwachten te winnen en daarom niet mee doen. Het aantal deelnemers is daarom laag en daarmee is de win kans hoog! Als er regelmatig deelgenomen wordt aan prijsvragen wordt er ook regelmatig gewonnen.

Soorten prijzen

Net zoals prijsvragen zijn er ook prijzen in alle soorten en maten. De prijzen lopen uiteen van een kortingsbon tot een gratis Ipad en van een gratis auto tot een potlood. De prijs is voor veel deelnemers bepalend voor de deelname aan de prijsvraag. Overweeg je om een ipad te kopen? Overweeg dan eens om jezelf in te schrijven voor talloze prijsvragen waarbij een ipad gewonnen kan worden, de kans bestaat dat je hem gratis wint!