Bingo

Bingo heeft een ouwbollig imago, voor velen lijkt het net of bingo alleen maar gespeeld wordt door ouderen. Het tegendeel is echter waar! Dagelijks worden er duizenden wedstrijden bingo gespeeld door personen die wellicht nog jonger zijn dan jij! Dit gebuerd dan ook niet in een bejaardenhuis of zorginstelling, maar op het internet! Online bingo is erg actueel!

Nummers

Het bingospel is afhankelijk van nummers die getrokken worden door middel van een bingo rad. De spelers ontvangen een eigen bingokaart met cijfers erop. Vervolgens worden er achtereenvolgens nummers getrokken. Ieder nummer dat getrokken word dient wordt afgestreept op de kaart. Degene die als eerst zijn kaart volledig afgestreept heeft, heeft bingo!

Online bingo

Online bingo heeft dezelfde werkwijze, echter is de spel opzet sneller en voorzien van boeiende animaties die het spel leuker maken! Er wordt gespeeld om diverse prijzen en spelers vanuit de hele wereld kunnen eraan deelnemen, dit zorgt voor een diverse groep! Afhankelijk van de soort kunnen mensen met elkaar chatten tijdens het spel. Zo wordt het spel niet alleen spannend, maar ook gezellig! Meer info over online bingo vind je bv op: Bingo spelen online - het online bingo portaal van Nederland.

Prijzen

De prijzen die bij online bingo vergeven worden zijn zeer variabel. Zo kan het als gokgame opgezet zijn, waarbij geld ingezet dient te worden. Maar er kunnen ook prijzen verloot worden, zoals games, telefoons, of cadeaukaarten. In de meeste gevallen is de prijs het argument om deel te nemen aan de bingo, maar het wordt ook gebruikt om gezellig te spelen of sociale contacten te onderhouden.

  • Soorten prijzen
  • geldprijzen
  • casinoprijzen