Kortingsbonnen en cashbackkorting

Je doet het wellicht niet, maar in een fysieke winkel is het mogelijk om te vragen om korting. In sommige gevallen maakt de winkelier dan een mooie prijs en kunt je tevreden naar buiten. Echter kun je in een webshop niet om korting vragen, en daarmee is voor velen de koek op. Maar dat hoeft niet! Ook online kun je korting krijgen! In dit artikel geven we drie concrete methoden om online korting te krijgen!

Kortingscodes

Je hebt het misschien wel eens zien staan in een webshop, voor hier uw kortingscode in. Kortingscodes kunnen korting geven op het eindbedrag van je bestelling! Een kortingscode is een stukje tekst: bijvoorbeeld KORTINGSCODE dat je invoert in het vakje kortingscode. Vervolgens wordt de verbonden waarde met de bestelling verrekend,waardoor je korting ontvangt! Je kunt gemakkelijk kortingscodes zoeken via websites als: Eerstjames.nl!

Cashbackkorting

Cashbackkorting is een nieuwere vorm van korting. Bij deze vorm van korting ontvang je na aankoop een percentage van het aankoopbedrag terug. Hiervoor dien je via een derde cashback website te kopen. Zij ontvangen een vergoeding voor de aangebrachtte klant en keren een percentage daarvan terug aan de klant, waardoor deze geld terug ontvangt. Het voordeel van cashback is dat deze altijd geldig is, in tegenstelling tot kortingscodes

Prijs vergelijken

De laatste bespaarmethode is erg simpel, namelijk prijs vergelijken! In 2012 waren er alleen in Nederland als 37.500 webshops. Het is dus niet vreemd dat een zelfde item in meerdere webshops aangeboden wordt. Tussen de webshops kan prijsverschil zitten, weet je zeker dat je de goedkoopste webshop hebt aangehouden? Door gebruik te maken van een prijs vergelijker kunt u uitvinden of u de juiste prijs betaald. Dat bespaard jaarlijks tientallen euro's!

Aanbiedingensites

Ook aanbiedingensites zijn de laatste jaren behoorlijk in opkomst. Denk aan de bekende veilingenwebsites, zoals vakantieveilingen, maar ook talloze andere sites die veel leuke veilingen aanbieden. Klik bijvoorbeeld op onderstaande banner om er zo eentje te zien.